Цветът на косата влияе върху характера

Това е така, защото цветът на косата активизира и откроява определени черти

 

коса цвят

Например яркият „блонд“ – цветът на Слънцето, привлича вниманието и усилва творческите способности, но при това пробужда егоизма.

Върху пепелните и платиновите блондинки влияе Луната, дарявайки ги с чувствителност, майчински качества и едновременно с пасивност. Разпространеното светлорусо с пепелен оттенък е венериански цвят на косите. Той, от една страна, помага да уредите личния си живот, а от друга „блокира“ решителността.

Тъмнорусият способства за успех в търговията, увеличава не само, но и броя на безразборните връзки (проявяват се интригите на Меркурий).

Ярките рижав, кестеняв и зластитите тонове попадат под юрисдикцията на Марс, следователно ви правят по-напористи и конфликтни.

Кестенявите с тъмен оттенък са дъщери на Юпитер – имат по-големи финансови блага от останалите, но са лишени от душевност.

Черният като „гарваново крило“ цвят на Плутон дарява със страст и повишава магнетизма, но често предизвиква пристъпи на безпричинна тъга.

И накрая, в най-неочакваните цветове се оцветяват косите на Уран – планетата на революционерите, която заедно с интензивно червеното, зеленото или виолетовото може да изсипе върху главата ви цял чувал приключения.

Не забравяйте, че оцветяването на косата, както и новата изненадваща прическа може и да са забавни, може и да повлияят добре върху настроението ви, но не забравяйте, че преди всичко начина, по който се чувствате, както и по който изглеждате, определяте вие самите. Ето защо е добре да бъдете спокойни и уравновесени.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.