https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Ето как да разберете дали човекът срещу вас ви желае сексуално

0

Човекът срещу вас може да е мъж, а може и да е жена, но несъзнателните жестове ще издават дали събеседникът ви има сексуални апетити към вас

Човекът срещу вам може просто да ви гледа в очите, но много е важно какво точно казва този поглед.

Не малък процент от информацията, която хората разменят помежду си, се предава чрез невербални изразни средства. Жестовете, мимиките и движенията на тялото заемат далеч по-важно място в общуването и са много по-красноречиви от думите. Именно защото са подсъзнателни, те в най-голяма степен изразяват чувствата, мислите и желанията.

Ако се научите правилно да разчитате, а и самите вие овладеете езика на тялото, ще ви бъде много по-лесно да преценявате събеседниците си. Така ще разберете и кого привличате.

Най-напред погледнете как човекът, с когото имате среща, върви към вас. Ако се движи бавно, уверено, с изпъчени гърди и прибрани рамене, значи го интригувате. Подтичва ли, вероятно бърза да отиде другаде. Върви ли някак разсеяно, значи все още ви преценява.

Наблюдавайте как се ръкува избраникът ви. Ако протяга ръка от голямо разстояние, е решен да ви държи на дистанция. Същото е и ако направи широката крачка напред – така не позволява да се приближите към него. Ако държи дланта си хоризонтално, ви смята за привлекателни и интелигентни. Постави ли втората си длан върху вашата, е готов да ви закриля, но ще се опитва и да ви командва. Докосне ли ви само с пръсти, или го отблъсквате, или е твърде срамежлив.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.