Капките Стресовитал – чисто спокойствие, от Природата!

Капките Стресовитал са чисто спокойствие, от природата. С тяхна помощ дните ми станаха по-ведри, а нощите – по-спокойни и отпочинали

спокойствие

Чисто спокойствие, отмора и живот без стрес – това са сега моите дни. Нощите ми са пълни с тишина и възстановяващ сън. Чувствам се добре, чувствам се отпочинала, чувствам се чисто нова.

Започнах да ползвам капките Стресовитал по съвет на моя близка, която ги ползва с прекъсвания вече една година. Тя ги взима, защото преживя тежък инцидент. Не вярвах в началото, че ще могат да ми помогнат, но се оказа, че съм грешала.

Това чисто спокойствие, които изпитвам сега, може да ми го даде само природата. Благодарение на билките, от които са композирани капките Стресовитал аз мога не само да спя по-добре, но и да чувствам едно цялостно спокойствие в дните си.

Много дълго време се борех с моето безсъние. Имаше моменти, в които го усещах като воденичен камък на шията си. Не знаех дали ще мога да се измъкна от него. Но, както стана ясно – не само успях, но и се подобрих.

Употребявам капките Стресовитал едва от два месеца, но това чисто спокойствие, което изпитвам сега, не съм го изпитвала никога. Радвам се, че билковите капки ми помогнаха да открия моето емоционално равновесие, от което се нуждаех толкова много.

Мария Велева от Плевен

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.