Червен конец пази детето от кошмари и укрепва здравето му

Червен конец на ръката ползват не само децата, но и възрастните, които също предпочитат това средство за защита

червен конец
С червен конец на ръка са и някои от най-известните звезди на киното и шоубизнеса.

Астралните удари, които възрастните усещат само като леко докосване, са способни да пробият нежната аура на детето. Магическата защита за малкия човек е не по-малко важна от профилактичните ваксини против дифтерит.

Най-характерният симптом на увредената аура вследствие на случайно казана по адрес на детето или неговата майка лоша дума, са кошмарите. Те често измъчват децата на възраст от 3 до 7 – 8 годинки. Децата се събуждат посред нощ и или истерично плачат. Понякога те с ужас скачат от леглото и инстинктивно търсят защита при родителите си, тъй като не са в състояние да си обяснят причината за своята паника.

Разбира се, най- добре е да се предотвратяват неприятностите, отколкото да се ликвидират техните последствия

Най-разпространеният метод за защита на малките деца от тъмните енергии е да се зашият в дрехите им червени лентички, завързани на възли. Червеното е цветът на живота, а възлите завързват злите сили. Много надежден метод е да се пришие към детската блузка единият ръкав наопаки или ако не сте изкусни в шева, просто облечете наопаки бельото на детето. Този „недостатък” прогонва нечистите и зли помисли.

Друг прост метод е да поставите щипка сол, половин лъжичка мед, зърно овес на езика на детето, преди то да прекрачи прага, когато излиза да си играе навън, или да го намажете по челото с някое от защитните масла.

Оптимална защита на малкия човек осигурява и медальон във вид на костенурка. Черупката на костенурката, предпазваща я от всички страни, е символ на съвършено непробиваемата аура. Не напразно костенурковите гребени в миналото са били толкова популярни – те не допускали в главите на собственичките си лоши помисли и тъмни страсти.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.