Чернодробно заболяване съсипа здравето ми, помогнаха ми капките Хепавитал

Чернодробно заболяване се лекува дълго, трудно и с много упоритост, а така също и с подходящо лечебно средство, като капките Хепавитал

чернодробно заболяване

Чернодробно заболяване е най-добре да се лекува с билки. По-бавно става, но действат по-добре и има повече гаранция. Аз съм много доволен от капките Хепавитал. За моето чернодробно заболяване избрах тези билкови капки, защото имах нужда от прочистване на черния дроб. А и по-добра детоксикация на черния дрб от детоксикацията с билки – няма. Доволен съм от капките Хепавитал. Опитайте и вие да прочистите черния дроб, и сами ще се уверите в тяхното добро действие. И не на последно място – много добре се отразяват на целия организъм, не само на черния дроб.

Иначе, мога да ви кажа няколко думи за това какво е чернодробно заболяване. Но трябва да знаете, че то е различно за всеки човек.

Черният дроб играе важна роля при множество телесни функции – от производството на протеин и съсирването на кръвта, до това какво се случва с холестерола. Той отговаря още за образуването на глюкоза ( захар ) и метаболизма на желязото.

Различни заболявания могат да засегнат черния дроб. Злоупотребата с някои лекарства като прекомерни количества ацетаминофен и парацетамол, например.

Лошо чернодробно заболяване е цирозата. Тя се предизвиква от злоупотребата с алкохол.

Слава Богу, аз нямам цироза, а нещо с което капки Хепавитал успяха да се справят – стеатоза, или мазен черен дроб. Това заболяване го имат всички дебели хора, и е добре да се замислят за лечението.

Борис Асенов Демирев от Кърджали

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.