https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Чернодробна стеатоза ме отказа от любимото ми хоби

0

Тихомир Апостолов вече няма проблеми с черния дроб

Проблемите с черния дроб не са за пренебрегване

Тихомир Апостолов вече няма проблеми с черния дроб
Тихомир Апостолов вече няма проблеми с черния дроб
За съжаление чернодробната стеатоза не е заболяване, а по-скоро състояние, което изисква непрекъснати грижи и внимание. Аз често съм пренебрегвал това си състояние, но дойде един момент, в който реших, че е крайно наложително да обърна сериозно внимание на здравето си.

Медиците го наричат стеатоза, но иначе това е най-просто омазняване на черния дроб. Това се случва в случаите, в които човек не е много избирателен относно онова, с което се храни. Омазняване на черния дроб може да се получи и от медикаменти, както и от алкохол. Именно с алкохола е свързан и моя проблем. Аз лекарства почти не пия, така че трябваше само да коригирам хранителните си навици, както и да се откажа от любимото си хоби.

От дълги години аз колекционирам вина, имам и малко лозе, от което всяка година правя собствено вино. В края на миналата година, когато чернодробната стеатоза беше потвърдена, аз много се зарадвах, че все пак съм отървал цирозата. Знам, че при мен нещата са по-скоро на база метаболитен проблем, затова послушах лекарите и минах на специален хранителен режим с упражнения и прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. Билките направиха така, че да се махнат всякакви вредни натрупвания от тялото ми. Добрите резултати не закъснях и след втората доза от капките за прочистване на черния дроб аз се почувствах доста по-добре. Ликвидирах издутия корем, това е най-видимото. Останалото е по-добрата работа на всичките ми органи, защото когато черния дроб работи добре, тогава и цялото тяло е в кондиция.

Тихомир Апостолов от Пловдив

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

 

Вече може да намерите “ХЕПАВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.