https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Черният дроб издава проблеми с три необичайни симптома

0

Черният дроб е един от най-важните органи на нашето тяло. Той е и един от най-големите органи, отговорен за основните функции на нашия организъм


Черният дроб боледува тихо и без кой знае колко много симптоми. Поради това е важно да забележите сигналите на всички проблеми с черния дроб и да познавате симптомите, които се появяват във времето.

Черният дроб изпълнява три основни задачи: пречиства кръвта , премахва токсините и мъртвите клетки и помага да се синтезират въглехидрати и липиди. Това позволява да се избегне кървене и последвал кръвоизлив. Черният дроб изпълнява функция за съхранение. Благодарение на него в организма, витамините A, D, K и E, които са важни за изпълването на тялото с енергия, се абсорбират.

Има няколко необичайни симптома, които могат да подскажат за проблеми с черния дроб.

Гадене

Това е първият и очевиден симптом на чернодробните проблеми. Човек може да се почувства зле след приемане на храна, включително тежест в стомаха, гадене и незабавно повръщане. Това обаче може да означава и проблеми от напълно различно естество, което не означава задължително, че черният дроб е болен. Но ако гадене и повръщане се случват често, е полезно да се прегледате при лекар.

Изтръпване на тялото

Натрупването на билирубин в кръвта провокира чувство на дискомфорт, изтръпване и дразнене в тялото. Така тялото реагира на повишеното количество токсини в кръвта, което черният дроб не може да изведе или очисти.

Необичаен цвят на изпражненията

Контролирайте цвета на изпражненията всеки път, когато отидете в тоалетната. Ако изпражненията получат лек различен от обичайния, нюанс, това може да показва проблеми с черния дроб , раздразнени черва и други разстройства.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.