https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Черния дроб излекувах с капките Хепавитал

0

Черния дроб излекувах с капките Хепавитал и се освободих от сериозното заболяване стеатоза

cherniya drob izlekuvah
Черния дроб излекувах с капките Хепавитал, а след като направих прочистването с тях аз спазвам сега и една много приятна и лека диета, която ми беше предписана от диетолог. Спазвам я, защото преди това аз само си угаждах и не правех нищо за здравето си. А можех просто да не ям толкова много. Нямаше да имам тези проблеми сега.

Положението с черния дроб е малко особено. Уж го имаме този орган, а той само си работи и не боли, и не дава никакви признаци почти, че нещо не е както трябва. Само в някои случаи може да се получи жълто оцветяване на кожата или нещо друго. Аз, ако не бях отишла на лекар, едва ли щях да разбера, че има някакъв проблем. и това навярно щеше да влоши моето здравословно състояние.

Черния дроб излекувах и с много труд и постоянство, защото разбрах, че неглижирането на проблемите не ги решава. Необходимо е да се взимат мерки предварително, особено когато това касае здравето, защото всичко е много скъпо, а здравето не може да се купи. Но може да се правят разни неща, които да го подпомогнат.

Сега, когато вече черния дроб излекувах и се справих с омазняването, което му бях причинила, мога да кажа, че се чувствам много по-добре. И много по-отговорна.

Симона Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.