https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

С Хепавитал успях да прочистя отлично черния дроб и жлъчката

0

За прочистване на черния дроб и жлъчката ползвам капките Хепавитал. Макар вече да се чувствам добре, ще продължа да правя прочистване с тях

черния дроб и жлъчката
С Хепавитал успях да прочистя отлично черния дроб и жлъчката

Когато черния дроб и жлъчката работят добре, се случва нещо чудесно с тялото. Всички процеси стават някак по-ефективни. Организмът се изчиства от шлаки и от всичко, което му пречи да работи нормално. Налице е едно по-ведро усещане. Имам повече сила, по-мотивирана се чувствам да продължа с отслабването, защото виждам, че нещата се случват. И не на последно място – капките Хепавитал са истински лечебен балсам за черния дроб и жлъчката.

Аз ползвах билковите капки Хепавитал, защото имах омазняване на черен дроб. А работата на черния дроб и жлъчката е нещо, което се случва в тандем. Поради тази причина за мен е от голямо значение факта, че попаднах на добър препарат, който да ми помогне да се прочистя добре. И вярвам, че колкото по-дълго време се прочиствам, толкова по-добре ще е за мен и за моето здраве.

За двата пъти, през които съм правила прочистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал, успях да отслабна със 17 килограма за 9 месеца – нещо немислимо преди. Ето защо смятам, че тази терапия е необходима и задължителна за всеки, който иска да се освободи от излишните килограми.

Калинка Попова Анастасова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.