https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Лечение на черен дроб и жлъчка

0

Заболяванията на черния дроб и жлъчния мехур са често срещано явление. Чернодробните заболявания се класифицират както следва.
1. Заболявания на чернодробната тъкан: хепатит – вирусен, токсичен (острър и хроничен), цироза, филтриращи заболявания (амилоидоза, стеатоза), образувания на черния дроб (рак, кисти, абсцеси), функционални разстройства (синдром на Gilbert, холестаза на бременността).
2. Заболявания на черния дроб и жлъчните пътища, екстрахепатални жлъчни препятствия (камъни, тумори), възпаление на жлъчните пътища.
3. Съдово чернодробно заболяване: застой на черния дроб, чернодробна венозна тромбоза, артериовенозни фистули.
Заболяване на жлъчния мехур са разделени на възпалителни – холецистит (остър и хроничен), холелитиаза и неопластични процеси в жлъчния мехур.

За всички тези сериозни заболявания на черния дроб и жлъчката има адекватно и ефективно решение – капките Хепавитал. Поръчайте сега и започнете грижата за здравето си СЕГА!

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.