https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Целителството в космоенергетиката – пренастройка на чакрите

0

Човекът има седем тела – това са слоевете на неговата аура, свързани с енергийните центрове – чакрите

chakrite
Полето на всяка чакра създава един слой аура, а всички заедно формират енергийното поле на човека, нарачено пашкул. Опитният космоенергетик „настройва всяка от тези седем „струни“ на човека така, че в съвкупност те да ни дават определена честота на Космоса. Освен това той учи човека самостоятелно да се настроива към „мелодията“ на Вселената.

Целителството в космоенергетиката, макар и да е най-търсената задача, не е основната. Главно за космоенергетиката е духовното развитие на личността, хармонизацията на отношенията със света и с Космоса. Важно е да се осъзнае, че култивирайки и натрупвайки у себе си злоба, обида, негативни мисли, ние се движим стремително към болестите и проблемите. А след това недоумяваме, търсим причините и виновниците. Но виновни сме самите ние, тъй като коренът на всичките ни проблеми е у нас самите.

Осъществява се нескончаем кръговрат на енергиите: всяка ментална енергия се превръща в материална и обратното. И няма значение за кого човекът има лоши мисли за себе си или за другите, не е важно на кого изпраща негативни емоции.

В резултат всичко се връща при него, материализирайки се в неговото тяло и в живота му.

Всичките седем слоя на човешката аура са свързани помежду си и си оказват взаимно влияние. Ако някоя чакра блокира, се деформира съответното тънко тяло, което води след себе си изменения във всички слоеве, влияейки върху здравето, благополучието и съдбата. Чрез сънастройката на пашкула на човека космоенергетикът може да възстанови изначалната честота на колебанията в клетките на болния орган.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.