https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Цезиев хлорид не лекува рака

1

cancer cell

Цезиев хлорид не само не лекува рака, но може да предизвика и доста неприятни усложнения

Цезиев хлорид не лекува рака
Цезиев хлорид не лекува рака

За съмнителните лекарства, които са с лоша научна достоверност, но въпреки това се рекламират като лекове за рак, пръв писа вестник „Живот без рак“. Тези лекарства не просто са ненужни – те са откровено вредни. Водороден прекис, инжекция със 714-Х, коралов калций, черен мехлем, добавката Poly-MVA, гравиола – всичко това е измама. Сега наред е съмнителният лек цезиев хлорид.
Цезият е метал от първа главна група на Периодичната система. Това означава, че е много активен. Дори по-активен от лития, калия и натрия в същата група. Всъщност от всички метали в природата цезият отстъпва по химическа активност само на редкия франций.

Радиоактивен цезиев хлорид (в който цезият присъства под формата на изотопа цезий 137) се използва отдавна в медицината за лечение на рак. Произвежда се под строг контрол, на малки порции и е практически недостъпен. Но нерадиоактивният цезиев хлорид е много достъпен като хранителна добавка и се прилага при терапии на високо рН.

Тази сол стана много популярна при проучване на райони по Земята, за които са характерни високи нива на алкални метали в почвата и много ниска ракова заболеваемост на местното население.

Въпреки това няма никакви научни доказателства за пряка връзка между цезиевия хлорид и профилактиката или лечението на рака. Веществото все още не е изучено докрай, така че не се знае какви са острата и хроничната му токсичност. Да се разчита единствено на лечение с цезиев хлорид, като се загърбват съветите на лекари, води до сериозни последици за здравето.

Гаденето и диарията са странични ефекти от приема на цезиев хлорид. Изследване в САЩ установи, че настъпва остро сърцебиене при пациенти с рак на мозъка, които вземат тази сол в комбинация с друго лечение. Цезият силно намалява нивото на калия в организма, което води до обезводняване и е опасно за хора с болно сърце.

Comments

1 thought on “Цезиев хлорид не лекува рака

  1. Защо не премахнете тези реклами от ляво и дясно -нищо не може да се прочете от страницата!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.