https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Сега му е времето да заличите досадния целулит!

0

Целулит се заличава най-добре през зимата, защото разполагате с много време, и защото по-свободно и спокойно се провеждат процедурите

Целулит е така наречената портокалова кожа, която прави кожата неравна и на дупки. Крайно неприятно усещане и още по-неприятно за онзи, който го гледа.

целулит
Сега му е времето да заличите досадния целулит!

През зимните месеци намерете време за ефективна борба с козметичния дефект

He само бедрата, седалището и коремът също се нуждаят от антицелулитен масаж. Не забравяйте и вътрешната част на ръцете. Много често в тази зона се натрупват мастни депа, които трябва да се разбият. За решаване на проблема в козметичните студия се изготвят специални програми.

Срещу целулит е най-добре да започнете да практикувате наякакъв спорт. Едни прости, но чести разходки ще свършат страхотна ртабота.

Предлагаме ви да си направите антицелулитен масаж вкъщи. Затоплете на водна баня 1/2 ч.ч. зехтин и прибавете 2 с.л. утайка от кафе. Разбъркайте продуктите и отбройте 5 капки масло от розмарин. Ако нямате, може да комбинирате с друго масло с антицелулитен ефект (лимоново, портокалово). С кръгообразни движения разнесете скраба по горната част на ръцете. Масажът може да направите и с помощта на асистент. Кафето има свойството да извлича излишната течност. Затова процедурата е в челната тройка на антицелулитните масажи, пише вестник „Всичко за семейството“.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.