Бях стестителна и страдах от страхова невроза

Капките Стресовитал - доказан заместител на антидепресантите

Капките Стресовитал - доказан заместител на антидепресантите

От няколко месеца се справям със своята неувереност и страхова невроза с капките Стресовитал

Капките Стресовитал - доказан заместител на антидепресантите
Капките Стресовитал – доказан заместител на антидепресантите
На 41 години съм в момента, омъжена, но все още нямам деца. Предпочитам да казвам, че съм срамежлива, а не че имам епизоди на депресия и панически атаки, които се засилват особено много при смяна на сезоните, и най-вече през есента и зимата. През годините съм била на антидепресанти, сега употребявам билкови капки Стресовитал. Терапията с билки е много успешна и всички мои близки са много обнадеждени. Откакто пия капките Стресовитал аз съм доста по-спокойна, уверена в себе си и ведра. Все още е рано да дам крайна оценка, защото ги употребявам отскоро. Вярвам, че с времето добрите ми впечатления от капките Стресовитал ще стават все повече и повече.

Това мое разстройство е много повече от срамежливост. Преди години аз се опитах да обясня състоянието си на един мой бивш приятел, но въпреки това той го разбира много по-малко отколкото разбира алкохолизма. Сега съм щастлива с моя съпруг, защото той стана причина за по-сериозното ми лечение и пак той ми поръча първата доза Стресовитал.

stresovitalРадвам се, че хората са по-наясно с тревожните разстройства и лекарствените и терапии, които могат да помогнат. Радвам се, че не гледат на нас като на луди.

Сега аз мога да говоря на публично място без никакви проблеми и се чувствам комфортно в повечето социални. Имам доста повече приятели, отколкото някога съм имала, занимавам се с онова, което ми харесва и обичам, и точно любовта към него, както и към моя съпруг ми дават увереност да продължа. Откакто взимам капките Стресовитал аз започнах да се оглеждам не само в огледалото у дома, но и във витрините. Това е така, защото вече не се страхувам да изляза, докато е светло.

Мария

Дозировката е за 30 дни и се приемат дда пъти по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност.. Поръчайте сега срещу 39лв. При поръчка на две
дози цената е 73., спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на емейл
stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.