Алкофитал ми помага в моята борба с алкохола

Аз започнах моята борба с алкохола по настояване на родителите ми. Сам нямаше да мога да се справя, защото имах много голяма алкохолна зависимост

борба с алкохола

Борба с алкохола водят много хора. И аз съм един от тях. Не ме е срам да си призная, че имам сериозни проблеми с алкохола. Срам ме е само, че имам грях към моите родители. Те вече толкова много години чакат да свърша нещо като хората. Да се оженя, да имам дете, семейство, постоянна работа. Казвам се Александър и съм на 37 години. Единственото, което мога да кажа за себе си, и което е добро е това, че бях сравнително кротък пияница.

На никой не пожелавам да води борба с алкохола. Това е една много тежка битка. Поне за мен е така. Но, с помощта на моите родители, както и на приятелите ми, успявам в тази борба вече трета година.

Как започна моята борба с алкохола? Първо направих всичко възможно да се дистанцирам от хората, с които пиех. Взех си квартира в друг квартал, започнах да ходя на една сбирка на анонимните алкохолици. След това си поръчах капките Алкофитал от сайта www.kapkite.com. Капките Алкофитал ги употребявах нон стоп повече от половин година. Сега пак ги взимам от време на време. Те предизвикват непоносимост към алкохола. Останалото е една постоянна битка – ден за ден, седмица за седмица, месец за месец. и така, вече трета година аз мога да кажа, че нямам нищо общо с човека, който бях преди. И всичко това – благодарение на капките Алкофитал, моите родители и приятелите ми!

Александър Симеонов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.