При болна жлъчка – капки Хепавитал и подходяща диета

Болна жлъчка имам от около две години. Изкараха камъните, но след това трябваше да продължа да се грижа за подобряване на състоянието

Болна жлъчка се лекува с много търпение и с подходящи билки и диета.

 

болна жлъчка

Болна жлъчка се лекува и след като се направи операция по изваждането на камъните.

Аз имах късмет, че само с изваждане на камъни се отървах. лежах с една жена, на която се наложи да махнат цялата жлъчка. Мисля, че човек трябва да предотврати отнемането на органи с операция. И поради тази причина се заех да се грижа за здравето на моята болна жлъчка и след като излязох от болницата. Искам да кажа и още нещо.

За моята болна жлъчка открих чудесно средство, което да ми помага. Това са капките Хепавитал. тези билкови капки правят прочистване на черния дроб и жлъчката. С това прочистване се подпомага по-добрата работа на тези два органа. Освен това се изкарват от организма всички ненужни и вредни шлаки и отрови.

Заедно с прочистването с капките Хепавитал аз започнах да спазвам и една диета. Тази диета ми е предписана от специалист, който се съобрази с моето състояние. Така за около две години прочистване с капките Хепавитал веднъж годишно за три месеца и спазване на диета аз успях да се справя с моята болна жлъчка.

Сега се чувствам добре и се възстановявам много по-бързо отпреди.

Мария Георгиева от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.