Болна жлъчка ми създаде големи проблеми със здравето

Болна жлъчка има всеки, дори и този, който си мисли, че е здраве, както и онзи, който не изпитва болки и знае, че няма камъни и че уж всичко е наред

bolna-jlachka

Болна жлъчка има всеки човек. Не може да се храним с боклуци всеки ден и да искаме да сме здрави. Даже и онези, които нямат болки не трябва да са много спокойни за здравето си. И аз така дълго време се заблуждавах, че уж всичко ми е наред, ама не беше. За една бройка отървах операцията. И не заради друго, а защото се усетих навреме, ликвидирах гадната храна, ликвидирах алкохола и започнах да правя прочистване с капките Хепавитал. Черният дроб и жлъчката имат нужда от редовно прочистване.

И за някакви си три месеца прочистване с капките Хепавитал вече нямам болна жлъчка. Нямам тези проблеми, които имах преди. Не мога да кажа, че се чувствам здрава, но поне имах късмета да отърва операцията. А операциите колкото и да помагат, толкова и вредят. Най-добре е човек сам да помисли за оправяне на положението. и ако може да се ползват повече естествени неща, ще е още по-добре.

И затова искам да кажа – всеки, който по един или друг начин иска да си помогне на здравето, да не се разсейва излишно, ами да си поръчва капките Хепавитал и да прави прочистване. Идея си нямате какво добро ще направите на здравето си!

Нина Колева Пронкова от Русе

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.