Капките Стресовитал успокоиха моята болна душа

Моята болна душа направо страдаше, след като единственото ми дете замина да живее и да работи в чужбина. Така и не успях да свикна с неговото отсъствие

болна душа

Болна душа, самотно сърце… Много са прилагателните, с които мога да опиша моето състояние, след като моят единствен син замина да живее и работи в чужбина. И то не някъде наблизо, ами чак в Канада.

Все се успокоявам, че е за негово добро. Все си мисля, че не е единствен той. Казвам си, че има и други майки, като мен. Но – тъгата е огромна!

Не го казвам, защото е бил мамино синче, или нещо такова – не. Той си живееше сам още откакто стана на 18. Сам се издържаше, че и на мен помагаше. И сега ми помага – праща пари, плаща каквото е необходимо. Но го няма. Липсва ми като присъствие.

Преди пак идваше от време на време. Посещаваше ме, излизахме… Може би страдам толкова много, защото съм сама. С баща му сме разделени много отдавна. Той не се интересува от него. И синът ми не иска да го знае… Взаимно е отчуждението, и не съм го провокирала аз, по един или друг начин.

Не можех да спя, когато замина. От притеснение, от мисли… Но, една приятелка ми препоръча едни билкови капки, и сега съм много добре. Капките Стресовитал наистина успокоиха моята болна душа, а сънят с който ме дариха, със сигурност ще я излекува.

Бисерка Котева от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.