Болест на черния дроб ме накара да си преосмисля приоритетите

Болест на черния дроб може да има абсолютно всеки човек, без значение че изглежда или се чувства здрав – важно е да се прегледа

болест на черния дроб

Болест на черния дроб не е като да боледуваш и да се лекуваш от грип. Много често става така, че по никакъв начин не си личи, че е налице заболяване на черния дроб. Аз изглеждам горе-долу добре, привидно съм здрава, уж съм млада, а ми откриха болест на черния дроб.

При мен влияние беше оказало нещо съвсем друго, а именно – грешния здравословен режим, който спазвах. оттам се получава едно отпадане, едни лоши изследвания и кратък престой в болницата. Важното е, че все пак успях да се справя. Помогнаха ми честите прочиствания на черния дроб, които правя с капките Хепавитал.

Хепавитал е един страхотен билков продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка. И аз започнах да ползвам този продукт съвсем целенасочено. Беше препоръчан, доверих се и започнах.

Трябва да ви кажа, че имам много добри резултати след двете прочиствания с Хепавитал, които съм направила от началото на тази година. При каквато и да е болест на черния дроб капките Хепавитал ще окажат много добро влияние. В това съм не просто убедена – аз го преживях и го усетих. Нищо не може да поправи нещо, което ние сме повредили в нашето тяло, така както може Природата. Стига да не е късно, разбира се.

Затова вземете мерки навреме и започнете да правите редовни прочиствания на черния дроб. Сами ще се убедите в добрите резултати, които ще получите от капките Хепавитал.

Йорданка Златева от Бургас

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.