Болен черен дроб има всеки от нас, дори и най-здравите

Болен черен дроб има всеки от нас, всеки който има поне 5 излишни килограма, или прекалява с яденето, пиенето, лекарствата и нездравословния живот

болен черен дроб

Болен черен дроб има почти всеки човек. И тук съвсем не става въпрос за някакви тежки, фатални заболявания. И все пак – заболяването е налице. Ако не се лекува много лесно може да стане хронично заболяване. Малко са онези, които осъзнават колко тежка е работата на черния дроб. И колко често сме небрежни към неговото здраве.

Редно е да си дадем сметка за тези неща, преди да имаме болен черен дроб. Лечението на болен черен дроб не е трудно, ако се започне навреме.

Аз мога да дам пример със себе си. Започнах грижата за моя черен дроб преди около 3-4 години. Казвам грижа, защото тогава разбрах, че съм болен. Като всеки дебел човек и аз имах стеатоза. Оттогава насам не съм спирал да се грижа за черния дроб. И не само за него, а и за здравето си изобщо. Лошото е че всичко това се случва, когато разбереш, че си губиш здравето. Или каквото и да е, защото ние хората много обичаме да съжаляваме за загубите, вместо да се борим да не се случват.

Колкото за моята грижа за черния дроб, мога да ви препоръчам капките които аз ползвам. Това са капките Хепавитал. Билкови, лесни за употреба и много ефективни. Помагат при тежки заболявания на черния дроб, при по-леки и при здрави хора. Казвам го от опит, защото жена ми също ги ползва и е много доволна.

Христо Асенов Димитров от София на 53 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.