https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Бизнесът ми замалко не фалира, заради алкохолна зависимост

0
бременна жена

9-те месеца на бременността са желан период за всяка жена

Здравейте, искам да споделя моята история свързана с алкохолната зависимост

Алковитал беше моето решение против алкохолизма
Алковитал беше моето решение против алкохолизма
Винаги съм уважавал ракията по време на вечеря, 50 грама за мен беше нещо напълно нормално. Имам бизнес, завещан от баща ми, свързан с магазини за дрехи, които постоянно се нуждаят от поддръжка. Тази работа изисква всекидневно да си на крак и да хвърчиш от магазин на магазин, за да следиш какво се случва с тях, имат ли нужда от стока и такива неща.

Вместо да наема човек, който да ми помага, аз вършех всичко това сам. И няма да обяснявам под какво напрежение бях подложен, но открих отдушник за него по грешен начин – алкохола. От една малка чашка вечер, те започнаха да се увеличават, докато накрая не стигнах и до бутилка. Станах много раздразнителен, карах се с жена ми, с децата, започнах да занемарявам бизнеса си и не си гледах магазините. Общо взето бях на път да фалирам и само аз единствен можех да се спася от това нещо. Въпреки грешката ми обаче, жена ми не ме остави. Чула от някаква приятелка за капките против алкохолизъм Алковитал и една вечер седнахме да поговорим. В откровен разговор моята съпруга ми каза, че алкохолната зависимост е проблем, с който трябва да се боря. Признах пред себе си че съм станал зависим и решихме да поръчаме Алковитал. Щом започнах да приемам капките против алкохолизъм животът ми отново влезе в релси.

Капките за лечение на алкохолна зависимост се оказаха решението на проблем, с който преди това не успях да се преборя. Затова ги препоръчвам на всеки, който иска да си върне живота, който заслужава. С Алковитал аз отново съм адекватен и успях да си вкарам нещата в ред.
Ако намерите тази статия за полезна, моля, споделете я в социалните мрежи като Фейсбук, Свежо, Гугъл Плюс, Туитър и тъй нататък или предприемете действия, които да я направят популярна сред повече хора от вашите приятелски кръгове. За целта можете да използвате и социалните бутони в ляво от статията. Благодаря ви предварително.
Заедно можем да постигнем много!
Тодор Тошков от София

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.