Бирата отключва опасна алкохолна зависимост

Бирата изглежда безопасна и е препоръчвана като питие, което носи много ползи за здравето, но всъщност е много коварно питие

бирата

Бирата предизвиква алкохолизъм. Биреният алкохолизъм е термин, обозначаващ пристрастеност към бира. Терминът „бирен алкохолизъм“ не се среща в Международната класификация на болестите, Десета ревизия, нито в САЩ. За него няма насоки за диагностика и не се открива в статистическата класификация на психичните разстройства. Съответно, този термин не може да се използва като официална диагноза и се появява най-вече в пресата.

Злоупотребата с бира обикновено не счита за определен вид на алкохолизъм. Въпреки това, зависимостта към бирата е по-трудно да се лекува, тъй като бирата не се възприема като сериозно питие. Психическата зависимост към бирата се формира много по-бързо.

Независимо от това, според някои руски учени, зависимостта към бирата е специална форма на алкохолизъм.

Последиците от прекомерното пиене на бира не са много приятни.

Вероятността от тежка алкохолна интоксикация при използването на бира е значително по-ниска, отколкото при използването на водка. В същото време, риска от алкохолно пристрастяване риска при потребителите на бира е по-високо от тази на потребителите вино или алкохолни напитки.

Соматичната патология на злоупотребяващите с бира се открива в най-ранните стадии на болестта, често преди появата на психопатологични разстройства . Въпреки това, тези пациенти са с леки умствени-психическо, нравствено-етични и личностни промени.

Трябва да се има предвид, че основният ефект на алкохол е опияняващ. В резултат на това, действието на алкохола се определя не само от абсолютната доза при пиене на алкохол, но също така и неговата сила.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.