След 3 опита за самоубийство стана ясно, че имам биполярно разстройство

Да се справям с моето биполярно разстройство е като да играя руска рулетка – може да се случи нещо, а може и да не се случи

биполярно разстройство
Все едно съм на виенско колело, с моето биполярно разстройство

Моите борби с емоционалните и умствени проблеми започнаха, когато бях на 12 години. Тогава преживях първия си нервен срив. На възраст 20 години бях диагностицирана с тежка депресия. По времето, когато бях на 30 диагнозата беше променена на хронична тежка депресия с генерализирано тревожно разстройство.

На 40 г. и след три опита за самоубийство в рамките на две години, моят терапевт започна да подозира, че страдам от биполярно разстройство. След продължителни тестове, бе решено, че аз наистина имам биполярно, и моите лекарства бяха съответно променени.

Онова, което разбрах до този момент е, че емоционалните проблеми не се решават лесно и в един момент просто ескалират.

Животът ми винаги е бил като живот в дълбока дупка на силна болка и скръб. И как не – самоубийства, усложнения от развода, проблеми. Стана почти невъзможно за мен да функционирам. Миене на зъбите, сресване на косата, вземане на душ или ядене понякога почти са непреодолими задачи за мен.

Постепенно станах по-добре и бях в състояние да напусна апартамента. Започнах да правя неща с приятели отново. Но все още се чувствам най-сигурно у дома.

Благодарение на моя много любящ и пълен с разбиране партньор, аз бях в състояние да започна да се възстановявам и да живея малко по-„нормален“ живот. Тази връзка продължи една година и половина и това ми помогна да изляза от сенките.

К.В.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.