Билковите капки Алкофитал не са временно решение на зависимостта към алкохола

С билковите капки Алкофитал проблемът с алкохола намира постоянно решение

alkofital

Употребата на билкови капки, които ограничават консумацията на алкохол, може да бъде спасение за много хора, които търсят изход от тази ужасна зависимост. Колкото по-често се приемат, толкова по-голяма е гаранцията, че пристрастеният към спиртните напитки ще стои далеч от шишето с ракията или водката. А когато е налице комбинирана терапия, то тогава вероятността да се намери постоянно решение на проблема със зависимостта към алкохола е много по-голяма. Посещенията при психолог или психиатър помагат на зависимите да изкарат на повърхността причината, поради която употребяват алкохол. А ако семейството подкрепя този човек на 100 процента, тогава със сигурност въздържанието ще стане постоянно.

Капките Алкофитал представляват уникална комбинация от билки, която има за цел да ограничи употребата на алкохол. По този начин колкото по-рядко зависимият употребява алкохол, токова по-вероятно е да намери дълготрайно решение за зависимостта към алкохола. Билковите капки Алкофитал са не само бариера срещу редовната употреба на алкохол. те действат успокояващо и по този начин потискат желанието за още чашка-две за успокоение. Ликвидирайки причината, която човекът пие, се решава проблема със зависимостта. Необходимо е търпение и вяра в крайния резултат при употребата на капките Акофитал. В крайна сметка, когато има разбиране, подкрепа и мотивация победата изглежда не само възможна, но и напълно реална. Това е така, защото повечето хора, които употребяват редовно алкохол, се нуждаят точно от това – някой, който да вярва в тях, някой, който да им подаде ръка и някой, който да извърви докрай пътя на възстановяването от алкохолната зависимост.

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.