Ето как едни билкови капки промениха целия ми живот!

Искам да ви разкажа накратко как едни билкови капки промениха целия ми живот. Е, ако не целия, то поне по-добрата половина

билкови капки
Ето как едни билкови капки промениха целия ми живот!

Билкови капки ползвах за първи път в моя живот. По-скоро – ползвах ги самостоятелно. Като малка ми даваха някакви ментови капки за корем, но по-нататък не си спомням да съм употребявала тинктури. Затова, когато прочетох за билковите капки Хепавитал аз бях малко скептично настроена. Мислех си, че ще са слаби, че няма да имат тази сила, като хапчетата. Нищо подобно! Оказа се, че тези билкови капки са много по-добри от много хапчета, които бях пила, за да прочистя черния си дроб.

Преди години боледувах от хепатит. Не беше сериозно. някакъв по-лек вариант на хепатит изкарах. То, по начало, хепатита е възпаление на черния дроб. Това наложи лечение в болница. След това продължих да взимам хапчета. Те бяха за поддържащо лечение и превенция.

Едва от две-три години използвам билкови капки за лечение и превенция на черния дроб. Трябва да кажа, че съм много по-доволна от капките Хепавитал, отколкото от всичко друго, което съм взимала до този момент. Повярвайте ми, аз съм взимала много хапчета. Затова мога да кажа спокойно, че откакто ползвам Хепавитал, се чувствам много по-добре. За мен има значение какво поддържащо лечени използвам, защото след боледуването ми черния дроб има нужда от сериозни грижи.

Калина Владимирова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.