Билките извършват най-добро прочистване на черния дроб

Билките извършват най-доброто прочистване на черния дроб, а и на другите органи и системи в нашето тяло, заради балансираното и ефективно действие

билките

Билките ми помогнаха отново да мога да ходя нормално и да живея нормално. И изобщо – билките бяха тези, които ме върнаха към живота.

Преди около две години аз имах много здравословни проблеми. Това беше наднормено тегло, високо кръвно и болки в ставите. Бях отпаднала, бях направо една развалина. А съм само на 43 години. Отчаях се. Лекарите повтаряха едно и също и в общи линии почти не ми помогнаха.

Един ден реших да обърна всичко наобратно. Започнах да се храня само през деня, и то предимно до 3 следобед. За човек, който си е хапвал доволно в 22:30 това беше голямо постижение. Трудно постижение. Но се справих. После започнах да взимам билковите капки Хепавитал, които са за прочистване на черен дроб. Така или иначе бях 100 кила, знаех че имам стеатоза.

Капките Хепавитал са билкови капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Започнах да ги пия успоредно с промяна на хранителните ми навици. И за мое голямо учудване, не след дълго забелязах, че има подобрение в начина по който изглеждах. Не се бях теглила през трите месеца, през които ги взимах. Установих, че за три месеца съм свалила общо 19 килограма! Чудо невиждано! И то благодарение на билките и на прочистването на черния дроб, което направих с капките Хепавитал.

Росица Давидова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.