Безсмислено беше да се отчайвам!

Останах без работа и започнах да се отчайвам!

alko Това ме накара да започна и да пия. Някои неща не могат да се възприемат, ако човек е трезв. Не могат и да се обяснят. И е неприятно, когато ти кажат или ти покажат, че нямат нужда от теб, а въпреки това знаеш, че можеш и имаш всички шансове да се справиш. Веднъж неуспех, втори път отказ и то се натрупва, натрупва. И като се натрупа единственото, което аз поне намирах сили да правя, е да пия. Пиех, уж забравях, а на сутринта – двойно повече проблеми. Така се въртях в този кръг не знам колко време – много.

По-важното е, че все пак намерих сили да се изправя пред този проблем и да започна да го решавам. И да се отчайвам, и да не се отчайвам – полза няма. Полза има само да спра да пия и да престана да разочаровам близките си. Много ми е трудно, но капките Алкофитал ми помагат да успявам. Започнах да взимам капките след като прочетох за тях в интернет и си ги поръчах. Когато пристигнаха, аз веднага започнах да ги взимам. Вече трети месец ги пия и се чувствам много по-добре. Не знам докога ще продължи това, но мисля, че за мен е добре да продължавам по този път.

Манол Колев от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.