https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Без нерви с капките Стресовитал!

0

Живот без нерви имам сега, благодарение на капките Стресовитал, който взимах в продъллжение на половин година

bez nervi
Преди време имах чувството, че ще остана без нерви, без сила и без възможност да изпитам поне малко спокойствие, да съм добре, да съм спокойна и уравновесена. Повод за това да остана без нерви е моята дъщеря, която е в онази трудна възраст, наречена пубертет. Много е умна, много е хубава, обаче е на 15 години и не мога да ви опиша какви хормони са я затресли, та треснаха и мен. И всичко това, заедно с малко повече работа и удължено работно време стана причина да остана без нерви.

Сигурно се повтарям вече, затова да говорим по същество. Всеки има моменти, в които остава без нерви, не се чувства добре, има проблеми и какво ли още не. По-важно е какво ще направи, за да се оправи. Аз, например, съм много доволна от капките Стресовитал. Тези билкови капки ми върнаха съня, върнаха ми спокойствието и благодарение на тях съм доста по-спокойна и уравновесена. Капките Стресовитал може да си ги поръчате от www.stresovital.com, а може да си ги закупите и от аптеката. На мен ми бяха необходими три опаковки, за да се почувствам добре, като имате предвид, че аз бях много тежък случай.

Мариета Попова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.