https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Без бръчки и излишни килограми с няколко лесни стъпки

0

Можем да останем млади и красиви дълго време. Всъщност, колкото си пожелаем. Само трябва да следваме някои стъпки, за да излъжем времето и да го накараме да заработи за нас. Но трябва да сме постоянни. Ето какво точно трябва да направим, за да се радваме на секси фигура и гладка кожа, даже и след определена възраст, когато казват, че жените се променяли. Нека красотата ви разцъфти.

Без бръчки и на 40

Всъщност няма да сте съвсем без нито една фини линия, освен, ако спрете да се усмихвате и станете като мумия. Но със следващата рецепта, която е известна сред моделите, можете значително да намалите появята на браздите на времето. Даже и на 40. Всичко, което трябва да правите често, е си намерите хирургичен пластир. След това го залепвате под фирмата на буквата „Х“, като точката му на пресичане трябва да е под носа и да стоите така около 20 минути на ден. Може и да спите с него през нощта, ако желаете, за по-голям ефект. Този, на пръв поглед обикновен способ ефективно отпуска мимическите бръчки, като не им позволява често да се свиват.

masajМасаж с мед за момичешка фигура

Не е нужно да лягате под ножа, за да коригирате фигурата си. Просто се обърнете към добрия, стар, вкусен и много полезен мед. В неговия състав има богатство от липази, които са всъщност ферменти, разграждащи мазнините. Те спомагат да се преодолеят кожните бариери и така стигат до мастната съединителна тъкан. Тази уни­кална способ­ност прави меда едно от най-действените средства за отс­лабване. Най-добре е да се из­ползва за масаж. Този вид масаж може всеки да си направи веднага, по всяко време, в комфорта на дома. Преди това вземате топъл душ, както и пилинг, които ще отворят порите на кожата и ще изкарат всички мръсотии и натрупали се токсини извън кожата. След това нанасяте мед на проблемните зони, които искате да „стопите“ и втривате с масажни движения, напомнящи потупвания. Всеки път трябва амплитудата да е различна, все по-голяма, за да има резултат. Накрая процедурата трябва да завърши с болезнени потупвания. Възможно е по кожата дори да останат точкови кръвоизливи. Но след като направите няколко сеанса ще видите, че те ще изчезнат и повече няма да се появят. Вместо това кожата ще стане мека, еластична и при допир ще напомня кадифе.

За пълноценен резултат са не­обходими 15 процедури, които се извършват през един или два дни. Т.е. пълният курс отнема месец. През това време със сигурност ще загубите килограми – от 2 до 5 в зависимост от натрупаната маса, а почти всички целулитни участъци по тялото ви ще са история. Това е доста добър резултат, като се вземе под внимание фактът, че меденият масаж не дава никак­ви усложнения и почти няма противопоказания.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.