Капките Хепавитал са истински балсам за черния дроб

Балсам за черния дроб са капките Хепавитал, защото носят много здраве, облекчават работата на черния дроб и жлъчката и прочистват организма от токсини

balsam-za-cherniya-drob

Балсам за черния дроб е и правилното хранене. И ако вие решите и съчетаете тези две добрини за вашето здраве, ще имате отличен резултат. Важно е прочистването на черния дроб. Важно е както и за самия орган, така и за вас. Аз направих прочистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал и сама се уверих колко добре може да действат тези капки. А когато се комбинират билковите капки Хепавитал с рационално хранене, ползата е още по-голяма.

За капките Хепавитал мога да кажа, че започнах да ги ползвам след като прекарах тежко заболяване. Заболяването ми не е свързано с черния дроб. Приемах много и силни лекарства, и затова си казах, че ако направя прочистване на черния дроб ще успея по някакъв начин да му помогна. Знам, че химията, лошото хранене и алкохола не се отразяват добре на този орган. И това беше основната причина да потърся начин за прочистване на черния дроб.

Доволна съм от препарата Хепавитал, защото за трите месеца, през които правех прочистване, аз отслабнах, почувствах се добре. освен това, капките са чудесна превенция срещу чернодробните болести. Препоръчвам този балсам за черния дроб за всеки, който иска да направи нещо за своето здраве.

Марияна Фотева от София на 35 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.