https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Ароматите – сексуални стимулатори

0

Няма как стресът и напрегнатият живот да не се отразят и на сексуалността и интимността. Човек става по-вял, няма желание. Но някои средства и то от природата може да ни помогнат в задачата да възвърнем либидото и радостта от любовните подвизи. Кат цяло всеки психолог ще ви каже, че най-добрият секс се прави, когато човек не е обременен от негативни емоции и задръжки. И стрес. На теория това всички го знаем. На практика обаче нещата не стоят толкова просто. Защото има неща, които просто не може ей така с лека ръка да се захвърлят. И тук може да ни помогне природата.

Има аромати, които може да събудят несъзнателно нашите сексуални желания. Мирисът влияе много силно на еротичните изживявания. Ето защо ароматите и еретичните масла са много важни за удоволствието.

Природата изобилства от аромати, които ще помогнат в задачата с отпускането и насладата. Най-подходящо за еротичен масаж например е маслото от жасмин. С неговият плътен и екзотичен аромат, то създава чувствено усещане и ще събуди сексуалността ви. Възбуждащият аромат на маслото е много подходящ за любовна игра.

-Love-Couple-First-Ablum-Pashion-love-pics-dirks-album-sexy-moudy-sexy-couple_largeЗдравецът пък, който е символ на българското и който може да се намери в почти всяка градинка, също може да ви бъде от голяма полза в леглото. Това обаче не всеки знае и затова и не се ползва често. Но мирисът на здравец стимулира надбъбречната енергия – скритата зад либидото сила. Ароматът на здравеца намалява стреса и ще ви помогне да релаксирате.

За еротични масажи е много подходящо и маслото от грейпфрут. Със свежия си аромат, то ще енергизира и тонизира тялото и сетивата ви, както никое друго.

Кардамонът е индийска подправка, която стимулира енергията и освобождава от умора и депресия, а ароматът на подправката ще ви накара да се чувствате изключително привлекателни и желани.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.