https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Ароматите ни носят радост – или кой кой е в Зодиака

0

В човешката природа е заложено мозъкът ни да помни стотици и различни миризми и аромати. А даден аромат може да се свърже веднага с точно определен спомен или момент. Особено чувствителни към тях са представителките на нежния пол. А всеки един човек си има специфичен мирис, който се определя на подсъзнателно ниво, и който представлява един вид визитка, носеща индивидуалността на нашата кожа и органи. Така учените могат да определят пола, расата, начина на хранене и здравословните навици на всеки. Много често стигаме до там, че нашето отношение към точно определен човек се определя от миризмата му. Като водещи в парфюмерията, французите са направили любопитно изследване. Те открили връзката между зодиакалния знак на жената с нейния темперамент и избора на парфюм. Нека ги видим кои са те:

Овен

Властната им натура ги кара винаги да се стремят към господство. И винаги искат да се оригинални. Ето защо техните любими аромати са по-силните и натрапчиви.

Телец

davidoff-cool-water-sea-rose-for-women-Diana-Moldovan-2013-elfragranceТелците обичат да танцуват, да спортуват, като цяло да наблюдават фигурата си и обикновено са доста доброжелателни. За тях най-добри са зелените аромати.

Близнаци

Обичат да размишляват философски. Обичат скромната компания и се обличат спортно. Техният аромат е само нежния.

Рак

Това са хора, които носят нежността и топлината от първите летни дни. Недоверчиви и прикрити, те не се доверяват лесно. Техните аромати са нежно-сладникавите.

Лъв

Тази жена мрази скуката, ето защо и парфюма й е такъв – раздвижен, чувствен.

Дева

Жените от тази зодия са трудолюбиви, не понасят безпорядъка, ценят спокойния и монотонен живот. Имат чудесен вкус, ето защо техните аромати са спокойно-елегантните.

Везни

Може да се каже, че везните са идеал за женственост, с подплатена елегантност, както и голяма доза лично обаяние, трудолюбие, доброта и грижовност. Силно развита интуиция. Ценят класическата елегантност.

Скорпион

Жените скорпиони лесно се обиждат и дразнят. Може да се каже, че постоянно са съпътствани от лошо настроение. Чувствени, блестят с интелект и остроумие. Ползват сладки, но не банални аромати.

Стрелец

Тази зодия обожава да блести в обществото, да е заобиколена от внимание. Много обичат промените, и предпочитат агресивния и оригинален аромат. Избират източни аромати.

Козирог

Тези жени са непоправими идеалистки, изискани са и много елегантни. Изключително много ценят скромността и умереността. Не обичат екстравагантността и излишествата. Избират класически и стойностни аромати.

Водолей

Тези дами са склонни към размисъл и са пълни с противоречия. Имат магическо обаяние, привлекателни са и имат ярко изразена индивидуалност. Обичат източни аромати.

Риби

Лесно раними, рибите са нежни и живеят в своя свят от мечти. За тях всеки сблъсък с действителността им носи разочарования. Не могат да бъдат искрени и открити, бързо променят мнението си. Често се правят на студени и недостъпни. Любимите им аромати издават тяхната деликатност и нежност.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.