Апатия, депресия – каквото и да беше, мина, благодарение на капките Стресовитал

Апатия или депресия – това не е едно и също, но двете почти винаги идват заедно. И когато дойдат – забравят да си отидат. От личен опит го знам

апатия

Чувството на апатия идва първо. Първо се появява безразличието. Безразличие към себе си, към близките, приятелите и целия свят. Престана да ми пука как съм облечена, как изглеждам, колко килограма съм. За да компенсирам нещо, което явно ми липсваше, аз започнах да ям. Ядях така, както алкохолиците пият ракия или водка. първо тайно, а след това и с явна злоупотреба. И, разбира се, след апатията и преяждането, нямаше как да не дойдат излишните килограми. С тях се появи и депресията. Ужасна комбинация, ужасно усещане! Капан, от който няма измъкване. Исках, но не можех. Като в някаква спирала се въртях.

Не знам как реших, че ще прогоня обзелата ме апатия и депресия като си взема капките Стресовитал. Признавам, че това беше едно от малкото импулсивни решения, които са се случвали в онзи период. И, явно не сгреших. Защото капките Стресовитал наистина ми помогнаха да се справя с обзелата ме депресия. Да, не беше лесно, и дълго продължи, но имаше смисъл. Имаше смисъл, защото вече се чувствам по-добре. Излизам от спиралата, и се опитвам да живея живота, който заслужавам – далеч от всякакви страхове и излишни притеснения.

Н.В. от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.