https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

АЛКОВИТАЛ : Научих се да бъда независим

0

Не завися нито от одобрението на хората, нито от техните забележки

фшщкАз съм на 35 години и доскоро много се съобразявах с това, което ще кажат другите. Опитвал съм се по някакъв начин да се дистанцирам, но не винаги съм успявал. Винаги съм правил това, което се е очаквало от мен. Във всяко едно отношение. Сигурно и затова не ми върви особено с жените. Те обичат независимите типове, а аз бях зависим. От тях, от тяхното одобрение или неодобрение, от това, което те искат и харесват. И с родителите ми беше така – завърших това, което те искаха и направих онова, което се очакваше от мен.

Единственият ми отдушник беше алкохола. Но и него го пиех със свито сърце – напивах се само когато съм сам или далеч от града, в който живея.

След един такъв запой реших да променя всичко. Започнах от алкохола. Казах си, че няма да пия повече. Намерих си и капки за лечение на алкохолизма. Поръчах ги от сайта www.alkovital.com. Спрях избора си на тях, защото са билков продукт, без странични ефекти и най-вече – нямаше само да ми оправят махмурлука, ами ми помогнаха да не пия така, както пиех преди. Билките са хубаво нещо. Едно време баба ми, Бог да я прости, само с билки ме лекуваше и не знаех дълго време какво е това хапче или антибиотик. Капките „Алковитал“ се отразиха много добре и на нервите ми. Станах по-спокоен и престана да ми пука какво ще каже този или онзи. Сега, година след като започнах да ги пия и 9 месеца след като не съм пил никакъв алкохол, спокойно мога да кажа, че вече съм независим човек и животът ми се промени по един много хубав начин.

Стоимен Димитров от Варна

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. “Братя Миладинови” № 29
дрогерия „Парамед”

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.