https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Алкохолното чернодробно заболяване се повлиява добре от билките

0

Аз съм много доволен от билковата комбинация на капките Хепавитал, които добре повлияха на алкохолното чернодробно заболяване, което имам

alkoholnoto chernodrobno zabolyavane
Алкохолното чернодробно заболяване се повлиява добре от билките

Няма да изпадам в подробности как, защо и поради какви причини започнах да злоупотребявам с алкохола. Всеки човек има такива моменти, в които нещата тръгват зле и той губи контрол. Най-важното за мен сега е, че успявам да се справям с отказването на алкохола, както и да повлиявам добре върху процеса на оздравяване. Алкохолното чернодробно заболяване е много коварно състояние, което бързо може да се превърне в цироза. Цирозата, както всеки знае, води до смърт. Аз все си мисля, че съм малко нещо късметлия, защото започнах да се лекувам навреме, което означава, че ако съм дисциплиниран, ще мога да се справя с положението.

Освен това, алкохолното чернодробно заболяване е изключително трудно за лечение. Аз минах дълъг курс на лечение с хапчета, лежах и в болница, а сега съм си поръчал капките Хепавитал, които ми се отразяват много добре.

Капките Хепавитал са един чудесен билков продукт, който ползвам вече половин година и благодарение на него лечението на алкохолното чернодробно заболяване тръгна напред. Сега се чувствам по съвсем друг начин. Спокойно ми е, не пия алкохол, следя какво ям и как го ям, спортувам по малко. На 49 години съм, но някак ми се струва, че ще живея поне още толкова, но този път ще бъда доста по-разумен към своето здраве.

Милко Добрев от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.