Капките Алкофитал – средство за решаване на алкохолни проблеми

Алкохолни проблеми, проблеми с алкохола – все тая, все е проблем, едно и също е. За да ги реша аз започнах да употребявам капките Алкофитал

алкохолни проблеми
Капките Алкофитал – средство за решаване на алкохолни проблеми

Алкохолни проблеми, проблеми със здравето, проблеми с приятелите, работата, парите… Идва един момент на голямото изтрезняване, когато става ясно, че всичкото това пиене на алкохол, запои, купони, веселби – всичко това е вятър работа. Но, интересното е, че когато бях алкохолно зависим изобщо не се замислях за това. Не виждах тези проблеми, не подозирах че съществуват. И когато ми казваха „Внимавай!“, аз питах за какво да внимавам. Оказа се, че за всичко трябва да внимавам – за здравето, за обстановката у дома, за парите. Защото, алкохола стана причина да си загубя работата. Да, не останах много време без да си намеря друга работа, но, признавам си, това беше първия момент, в който започнах да изтрезнявам.

След като започнах новата работа, аз реших да намеря начин и да спра да пия. Дадох си сметка, че ако спра да пия, няма да имам алкохолни проблеми, няма да имам и други проблеми. Затова избрах капките Алкофитал. Те ми помогнаха да се стабилизирам в момент, в който имах нужда от стабилизация. Употребявах капките Алкофитал всичко на всичко около 3 месеца, без да съм бил много редовен. Тренирах си волята през това време, защото знаех, че не може постоянно да се пие Алкофитал. Хората са казали: помогни си сам. И моята самопомощ беше именно да започна да взимам капките Алкофитал.

Райчо Тодоров от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.