Алкохолната зависимост съсипа живота ми

Алкохолната зависимост ме промени до неузнаваемост

 

alcoholism
Алкохолната зависимост съсипа живота ми

Казвам се Стефан и съм на 42 години. От близо 4 години се мъча да се справя с алкохолната зависимост, която развих в следствие на загуба на работа. Съкратиха ме след 18 години служба. На моята възраст е трудно да се справи човек с едно подобно предизвикателство. А и аз по природа съм си по-свит, повече ги изживявам нещата. И вместо да се стегна и да направя нещо по въпроса, аз започнах да пия.

Сега, от година и три месеца взимам капките Алкофитал, които са за хора зависими от алкохола. Капките Алкофитал ги намери съпругата ми, която е основен помощник при моята борба с лошия навик. Много ми помогна и това, че си намерих нова работа, която не е като предишната, но парите са хубави и не ми е трудно. Колективът е добър, хората са разбрани и нямам много трудности.

За да се задържат нещата както трябва, трябваше да престана да пия, защото алкохолът само ми причиняваше неприятности. Най-добре се получи това, че намерих работата и започнах да пия капките Алкофитал. Сега значително съм намалил пиенето, нямам запои и единственото ми излизане е с жена ми. С нея ходим на малки екскурзии и така се развличам сред природата. Мисля, че всеки който има проблем с пиенето може да пробва да се справи с алкохолната зависимост с помощта на капките Алкофитал.

Стефан Борисов от Пловдив

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.