Капките Алкофитал – сигурният начин да се спасите от алкохолната зависимост

Капките Алкофитал са сигурният начин да се спасите от алкохолната зависимост, защото единствено този продукт предизвиква непоносимост към алкохола

алкохолната зависимост
Алкохолната зависимост едва не опустоши нашето семейство. Мъжът ми имаше сериозни проблеми с алкохола. Започна да пие редовно, уж само за да се успокои след работа. Лошото дойде, когато освен у дома той започна да пие и навън. И ако докато си беше вкъщи можеше да има някакъв контрол, отидеше ли в кръчмата, всичко се проваляше.

Започнах да му давам тайно капките Алкофитал. Този продукт предизвиква непоносимост към алкохола. Когато преди 5 месеца аз поръчах първите три опаковки Алкофитал, нямах много голяма убеденост, че ще действат. Всеки е скептичен в началото, и това е нормално.

За моя изненада промяната започна още преди да е свършила третата опаковка от капките Алкофитал. Алкохолната зависимост започна да отстъпва. Явно имаше ефект, затова продължих, колкото и да ми беше трудно, понякога. Трудно беше да улучвам моментите, в които да му давам капките Алкофитал тайно. Справих се някак.

Сега мъжът ми успява сам да се справя с алкохолната зависимост. Вече не взима капките Алкофитал. По някакво приятно за мен стечение на обстоятелствата сам реши, че е дошло време да се опита да не пие. Хубавото беше, че неговият личен отказ съвпадна с втората тройка от капките, които продължиха да му помагат да се спави с алкохолната зависимост.

Гена Асенова от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.