https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Не е лесно, но винаги си заслужава да се излекува алкохолната зависимост

0

Алкохолната зависимост се лекува с много търпение и желание от страна на зависимия и неговото семейство, близки и познати

Алкохолната зависимост е доказателство за онази сентенция, според която всички нещастни семейства си приличат

Не само със семействата е така, ами и с хората изобщо. Особено онези като мен, които са решили да затвърдят нещастието си като мен. Аз съм на 29 години, не съм женен, но имам родители, които през по-голямата част от живота ми са били около мен. Те станаха причина да се откажа от пиенето.

Майка ми много пъти ми е говорила колко опасен е пътя, по който съм тръгнал. Не че не го знам, но вървях по този път абсолютно инертно. Допреди няколко месеца, когато мой приятел почина от цироза. На 33 години. Няма да ви обяснявам какво представляваше накрая. Всъщност, той бавно и целенасочено се самоуби с алкохол.

Това ми отвори очите за действителността. Реших, че какъвто и да е, животът трябва да се живее.

Върнах се в пътя с помощта на капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Майка ми беше тази, която ми каза за тях. Започнах да ги пия и да ходя на сеанси при един психолог. Говорихме, говорихме с него, нямаше особена полза, но все пак продължих. Капките обаче действаха без много приказки. В началото си мислех, че нищо не се променя, че не действат, но само след около две седмици започнах да изпитвам отвращение от водката. Направо ми се гадеше, чувствах се ужасно щом пиех алкохол. И това беше ефекта от капките за лечение от алкохолизъм. Много бавно се случи всичко, но за сметка на това резултатът е видим. Вече два месеца не съм сложил грам алкохол, не се и сещам дори. Всичко е така, както трябва да бъде. Подредено, чисто, гладко – животът ми не е перфектен, но за сметка на това е спокоен.

Радослав Христов от Варна

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София

ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite. 

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.