Алкохолната зависимост на моя брат се оправи с капките Алкофитал

Алкохолната зависимост на моя брат се оправи и изчезна след като започна да ползва капките Алкофитал. Тези невероятни капки му помогнаха да бъде пак себе си

алкохолната зависимост

Алкохолната зависимост на моя брат раздели семейството ни. Майка ми и баща ми се правеха, че този проблем не съществува, на жена му не ѝ пукаше. Само аз се мъчех да му помогна по някакъв начин. Хората, които са в капана на алкохолната зависимост няма как и не могат да си помогнат сами. Поне колкото зависи от тях. Ако оставим нещата такива, каквито са, те няма да се променят. Ако аз не бях започнала да търся начин да помогна на моя брат, той все още щеше да бъде пленник на алкохолната зависимост. Факт е, че ако сами можем да започнем да пие, не може да се откажем сами. На всеки може да се случи. И никой не е застрахован от това. Никой не е застрахован, че в един момент няма да се окаже пропаднал алкохолик.

За да помогна на моя брат да спре да пие, аз му взех капките Алкофитал. Тези капки са билкови и имат много силно изразено действие, поне що се отнася до непоносимостта към алкохола. Сега, осем месеца след като започна да ги пие, той е много по-добре. Чувства се по-сигурен в себе си, когато му се налага да отказа да пие и постига отказването на алкохола сам, без помощта на капките Алкофитал. Надявам се това подобрение да продължи още дълго, за да може да докаже на всички останали, че е поправил.

Мария Григорова

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.