Алкохолната зависимост отрови живота ми

алкохолната зависимост

Алкохолната зависимост ме превърна в един тотален емоционален инвалид. И по-странното е, че тази зависимост не е моя, а на моя съпруг

алкохолната зависимост
Алкохолната зависимост отрови живота ми

Алкохолната зависимост на моя съпруг беше нещо много тежко. Да, преди около година и половина се оправи и вече не пие. Но времето, през което злоупотребяваше с алкохола е оставило неизличими следи върху мен.

Честно казано, докато мъжът ми пиеше, аз се държах повече. Някак паднах духом след като се поуспокоих, че се е оправил. За да е всичко наред с отказването на алкохола и за преодоляване на алкохолната зависимост аз му давах тайно капките Алкофитал. После, след около половин година тайно даване, той някак изведнъж реши, че се справя сам с отказването на алкохола и че ще вземе да го спре съвсем. Тогава аз му казах за капките Алкиофитал. Предложих му да ги взима, за да се стабилизира. И той се съгласи.

Така започна да взима капките Алкофитал сам и сам да се справя с проблемите с алкохола. И така аз започнах да падам емоционално. Уж трябва да се радвам, че е спрял да пие, а сърцето ми се е свило на 10 и се чудя да плача ли, да се усмихвам ли.

Когато много дълго време си живял със зависим от алкохола човек, някак няма да се отпуснеш веднага. В мен все още има едно притеснение, че ще се върне пак към старите си навици.

Мария Велева от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.