Алкохолната зависимост оставих в миналото, сега съм въздържател

Алкохолната зависимост ме притисна и в един момент не знаех какво се случва с живота ми. Бях изтървал всички краища и се чудех кое по-напред да оправям

алкохолната зависимост

Алкохолната зависимост винаги ми е създавала проблеми. Може би защото не съм знаел как да я реша. Или не съм имал до себе си човека, който сега имам – моята приятелка. Тя ме подкрепя безусловно и ми помага да се справя с алкохолната зависимост.

Заради алкохола се разведох с жена ми. Тя не можа да намери начин да ми помогне. Добре че нямаме деца. Сега съм с моята приятелка, която не се погнуси от моя недостатък и ми помага да спирам да пия.

С алкохолната зависимост вече нямам проблем. От година и нещо съм въздържател. Не пия. Само бира през лятото, ама малко. За мен това е цяло чудо. Искам да продължава все така.

Помогнаха ми да спра да пия капките Алкофитал. Това са някакви билкови капки, много силни. Моята приятелка ги намери отнякъде и тя ми ги дава. Знам, че се продават в аптеките. Както и че може да се поръчат от интернет. Знам, че ги има. И знам, че те са средство за отказване на алкохола. Откъде знам ли? Ами, по себе си съдя. Щом аз спрях да пия, значи и други ще могат. Нищо не пречи да опитат.

Недялко Попов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.