Алкохолната жажда буквално изгори живота ми

Алкохолната жажда буквално не просто изгори живота ми, но го съсипа качествено. Но, както за това, че пиех алкохол, така и за съсипването съм виновен аз

алкохолната жажда

Алкохолната жажда, която ме беше трупясала толкова дълго време най-после ме пусна. И то ме пусна, благодарение на усилията, които сам положих. Ако не си бях седнал на задника и да си дам действителна сметка какво ми се случва, едва ли нещата щяха да стоят по този начин.

Сега, две години след като започнах да ползвам капките Алкофитал, мога да кажа, че те са най-доброто средство за отказване на алкохола. Не че съм ги взимал в продължение на две години – не. Всичко на всичко три месеца ги взимах- най усилните месеци. Но, имаше невероятна полза от тях, както казва жена ми. Защото тя беше най-потърпевша от алкохолната жажда, която си мислех, че никога няма да мога да утоля. Ей, много пиех, наистина! Но си плащам за това – по един или по друг начин! По всякакъв, бих казал.

Много е важно човек да се усети навреме и да спре. Или поне бавно, но славно да започне да спира. Особено когато я кара по инерция, както аз я карах преди. Алкохолната жажда няма утоляване. Но има отърваване от нея, благодарение на капките Алкофитал.

Мирко Попов от София на 27 години

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.