Капките Алкофитал ме спасиха от опасна алкохолна зависимост

Капките Алкофитал ме спасиха от опасна алкохолна зависимост, провокирана от депресията, в която изпаднах. Това беше труден период за мен

алкохолна зависимост

Алкохолна зависимост може да бъде провокирана от много неща. И най-вече от събития. При мен се случи така, че се заредиха няколко неприятни събития. Дядо ми почина, а след него и с приятелката се скарах. Започнах да пия. Уж малко, уж не всеки ден, уж се контролирах, но съвсем скоро разбрах, че всичко е извън моя контрол. Изпаднах в депресия. Някъде по това време приятелката ми ме изостави. Беше трудно за мен.

Не знам как се оправих. Всъщност, не знам дали съм се оправил, защото на моменти чувствам, че отново губя почва под краката си. Не се чувствам толкова сигурен, колкото бях преди.

За да изляза от това състояние започнах да ползвам капките Алкофитал. Капките Алкофитал са за отказване на алкохола. За депресията ходех на психиатър. Там ми изписаха антидепресанти, но те не ми помагат чак толкова добре, колкото очаквах.

Освен това, за мен е трудно да се справям с тези два проблема едновременно. Радвам се, че капките Алкофитал ми помогнаха да спра да пия, но не чувствам подобрение на емоционалното си състояние. Предполагам, че това ще дойде с времето. Добре е, че вече все по-рядко посягам към бутилката.

К.Р.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.