Спасих се от тежка алкохолна зависимост с капките Алкофитал

Тежка алкохолна зависимост заплашваше да превърне живота ми в празно и никому ненужно място. Аз успях да се справя, благодарение на капките Алкофитал

алкохолна зависимост
Спасих се от тежка алкохолна зависимост с капките Алкофитал

Алкохолна зависимост не се лекува лесно. За да се справя със зависимостта към алкохола на мен ми беше необходимо да започна да взимам капките Алкофитал. Капките Алкофитал са билково средство, което помага на хора, като мен, да спрат да пият, и да нямат повече проблеми с алкохола. Аз нямам тези проблеми вече почти две години. Исках да споделя този мой успех, защото той е най-дълговременен. поне като го сравнявам с останалото време, през което се опитвах да спра да пия.

Започнах да злоупотребявам с алкохола като ученик. Сега вече съм мъж за женене, както казва майка ми. И понеже съм на възраст, на която хората поемат някакви отговорности, аз реших да поема отговорност за моя живот като спра да пия. И се надявам този период да е завинаги.

Капките Алкофитал дадоха успешен старт на моето отказване. Те ми помогнаха да придобия една непоносимост към алкохола. За моя изненада това се случи сравнително бързо. Употребил съм от капките само 5 опаковки. След това започнах сам да се владея. За мен също така е важно това, че успях да се превъзпитам по отношение пиенето и вече нямам алкохолна зависимост. Мога да пия една бира, и да спра. Освен това, капките Алкофитал ми помогнаха и да се почувствам по-спокоен. Не знам как точно го постигнаха, но е факт. Може би е от самия състав на капките, който е уникален!

Калоян Живков от Варна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.