Алкохолизмът не е решение за стари проблеми, а източник на нови!

Колко и да се стараят медиците да казват и доказват вредите от алкохола, толкова алкохолизмът става по-разпространен

алкохолизмът
Колко и да се стараят медиците да казват и доказват вредите от алкохола, толкова алкохолизмът става по-разпространен

Алкохолизмът е проблем най-вече заради производителите на алкохолни напитки, които имат огромни печалби. А колкото по-голяма е една печалба, толкова повече суми се влагат за реклама. И като прибавим към това неефективните закони, няма защо да се чудим, че с всяка изминала година възрастта на онези, които употребяват алкохол пада все по-надолу.

Всички, дори и децата знаят, че алкохолизмът е вреден, че алкохолът причинява ужасни вреди на здравето, че хората, които пият не са щастливи хора.

И въпреки броят на зависимите от алкохола расте. Никой не знае защо е така. Има много теории, но на практика се оказва, че хората започват да пият по свои собствени причини и заради проблеми, които те намират за достатъчно сериозни. Но онова, което не може да бъде премълчано, нито скрито е безхаберието на управляващите, без значение кои, незаинтересоваността на здравното министерство за проблемите, които имат онези, които употребяват големи количества алкохол, както и техните близки.

Затова не е чудно как един препарат успя да е наложи сред семействата на зависимите от алкохола, както и да бъде предпочетен от хората, които често надигат чашата с ракия. Капките Алкофитал ограничават употребата на алкохол, а при редовна употреба на билковия продукт може да стане така, че се стигне до нормална употреба на концентрати. Под нормална разбирайте едно или две малки питиета за вечерта. Капките Алкофитал ще променят навиците на онези, които не могат да контролират себе си и гарантират, че в семейството ви ще стане много по-спокойно от когато и да е било.

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.