https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Алкохолизмът може да бъде победен с капките Алкофитал

0

Алкохолизмът може да направи и от най-добрия човек нещо лошо. Нещо, което да не бъде разпознато от хората около него, близки, приятели, роднини

алкохолизмът

Алкохолизмът не трябва да се пренебрегва, като състояние. Това може да доведе до страхотни проблеми. Много големи проблеми! Аз го казвам от личен опит. И пак от личен опит мога да кажа, че ако човек иска, може да се справи. То даже не е само до можене! Трябва да се справим – на всяка цена! Сега горчиво съжалявам за всичко, което изгубих през годините, през които пиех.

За мен сега е важно, че започнах да се поправям. Важно е и това, че вече мога да кажа открито какъв ми е проблема. Да не се крия, да не се срамувам, да не се държа като пълен идиот.

Капките Алкофитал ми помогнаха всичко това да стане факт. Алкохолизмът се побеждава с много постоянство, с много упорство и повече хора, които да изразяват подкрепа. Аз нямах много такива хора, не из в началото. Но сега, когато благодарение на капките Алкофитал алкохолизмът вече не е част от моя живот, аз започнах да срещам нови хора, да се радвам на обикновени, но ценни неща, като среща с приятели, спокоен разговор с родителите.

Започнете да отказвате алкохола. Нямате нужда от него – той има нужда от вас. Сложете точката с капките Алкофитал – един път и завинаги.

Милко П.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.