Алкохолизъм – лекува се, ако имаш воля

Алкохолизъм – това е присъда, която всеки може да чуе. Едва ли има човек, който поне веднъж не се е подхлъзнал по алкохолната пътечка

алкохолизъм

Алкохолизъм е болест, болест, която все пак се лекува. На мен ми костваше много време и много болка, за да се отърва от него. И все пак, имам щастието да кажа: „Да, аз бях зависима от алкохола, но се справих!“. Справих се с много воля, много инат и много жертви. Загубих почти всичките си приятели, но не се предадох. Вярвах, че както съм започнала да пия, така и ще се откажа.

Да, отказването беше по-трудно, но това не означава, че трябваше да спра. Първото нещо, което направих, беше да си призная, че имам проблем. След това започнах да търся начин да откажа алкохола, да търся препарат, който да ми помогне в отказването. И по този начин да продължа напред. Открих капките Алкофитал съвсем случайно. За моя изненада този мой първи избор се оказа работещ. Взимах капките Алкофитал половин година. Мислех, че толкова време ще е недостатъчно, но се оказа че не е чак толкова лошо. Всичко е въпрос на воля. Всичко е въпрос и на дисциплина. Разбира се, след това процеса на отказване продължи още, но по-важното е, че аз вече бях тръгнала по този път. Сега, след почти три години борба и воля, мога да кажа, че успях. Успявам да се контролирам по отношение на алкохола и без да употребявам капките Алкофитал.

Мариела

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.