Алкохолизъм и любов – което е по-силно, ще оцелее!

Алкохолизъм и любов – тези две неща не могат да съществуват заедно. По-силното ще оцелее. Или по-скоро – онова, което е по-важно за вас

алкохолизъм и любов

Алкохолизъм и любов – едното е чувство, другото е недостатък. Според някои хора, появи ли се отнякъде алкохолизма, любовта ще умре. Аз мога да кажа за себе си, че и обратното е възможно.

Преди три години за първи път започнах да ползвам капките Алкофитал. Този препарат ми помогна да се справя с алкохолизма. Аз имах много тежка зависимост от алкохола. Да се справя с нея ми помогна много моята приятелка. Срещнах я навреме. Ако тя не се беше появила в живота ми, сега нямаше да съм това, което съм, а най-вероятно щях да съм още по-зависим от алкохола. пропаднал алкохолик. Затова мога да кажа уверено – алкохолизъм и любов – по-силното ще победи!

Когато човек си даде сметка кое е важно за него, начини се намират. Аз съм много доволен от капките Алкофитал като средство за отказване на алкохола. С тяхна помощ стана възможно възстановяването ми. И, ето – вече малко повече от две години и половина, аз не употребявам алкохол. Чувствам се и изглеждам много по-различно отпреди. Благодарен съм на моята приятелка Рени, че ми помогна да се справя с алкохолната зависимост.

Манол П. от Ямбол, понастоящем живея в Лондон

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.