Алкохолик бях, но вече не искам да бъда!

Много хора преди ме наричаха алкохолик, заради това, че обичах да пия много

 

alkoholizam Аз съм на 35 години и от няколко години насам имам проблеми с алкохола. Много хора ме наричат алкохолик, но аз не съм такъв. Не отричам истината, просто казвам, че не съм алкохолик. Повечето алкохолици, които познавам, са самотници, които не са намерили сила в себе си и не са имали подкрепа от близките да откажат алкохола. Аз, докато пиех, не съм направил на никой нищо лошо. Не съм обидил никой, никой не съм нагрубил. Правил съм само смях и глупости. Чувал съм какво ли не по мой адрес. Сега не ме интересува какво говорят. Важното е, че аз реших да се поправя.

За да туширам желанието за алкохол, аз започнах да употребявам капките Алкофитал. Това са билкови капки, които жена ми поръча от www.alkovital.com. Този невероятен природен продукт ми позволи да започна да намалям алкохола, да пия по-малко и сега да стигна до там, че за една седмица да пия две бири или две малки питиета, както си е нормално. Това успях да го постигна за две години. Две години от живота ми аз посветих на това повече никой и никога да няма повод да каже, че съм алкохолик. Изобщо не съжалявам за това време, въпреки че беше трудно.

Николай Божков

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.